Event маркетинг. Що це таке і навіщо він потрібен?

Івент маркетинг – це дуже сильний інструмент для просування свого бренду. Дані заходи проводяться для своїх партнерів або клієнтів, щоб презентувати свою нову послугу або товар, а також це хороший спосіб для отримання нових клієнтів і поліпшення партнерських відносин вже з існуючими клієнтами.

У сучасному світі компанії шукають нові способи реклами і нові інструменти для просування свого бренду, а коли конкуренція дуже велика і стандартні інструменти реклами та PR працюють неефективно, то потрібні більш ефективні способи, один з них – Event Marketing.

Навіщо задіяти івент маркетинг?

Ви напевно відвідуєте ТЦ, супермаркети, інтернет-магазини… І як правило Ви звертаєте увагу на відомий бренд, який швидше за все ви і купите. Ось якщо правильно задіяти event маркетинг, то Ваш бренд може теж стати більш відомим й більш затребуваним.

Емоції.

Всі відвідували культурно-масові заходи (кінотеатри, концерти, фестивалі, театри тощо), і після таких заходів Ви можете ще довгий час говорити про дану подію і згадувати її. Такий емоційний ефект дуже добре працює і на приватних подіях, які ми допоможемо перетворити в емоційні і запам’ятовуючі івент-події, про які гості будуть говорити ще довго.

 

 

 

 

Нові знайомства і реклама бренду.

Правильно спланований захід і якісно проведений івент – це хороший спосіб завести нові знайомства і отримати нових клієнтів, а також велика ймовірність, що гості даної події – будуть говорити про Ваш бренд і додатково його рекламувати.

На івент маркетингу можна ще й заробити!

Будь-яка івент подія несе звичайно ж витрати. Але якщо організувати правильний захід, то можна з даного івенту не тільки отримати нових клієнтів, а й заробити. Але всі секрети ми відкривати не будемо, залишимо їх для Вашого заходу!

 

 

 

Івент агентство «Prime Event» Київ рекомендує подієвий маркетинг для просування і впізнаваності свого бренду. Ми допоможемо зробити крутий і незабутній івент, про який говоритимуть ще дуже довго!