Автоквест (автомобільний квест) в Києві.

Для любителів квестів і любителів авто — ми розробили дуже цікавий автоквест в Києві, який можна організувати в будь-якому районі Києва або в київській області. А як проходять наші інноваційні квести на машинах — розповідаємо в цій статті.

Нашим агентством були розроблені інноваційні квести з QR-кодами, які ми проводимо і для автолюбителів. Під кожен автомобільний квест створюється індивідуальна карта-маршрут з маркерами, які потрібно відшукати, а на кожній точці з маркером буде захований QR-код, який Ви скануєте своїм смартфоном і отримуєте завдання.

Тривалість авто квесту буде залежати від створеної карти, чим більше радіус – тим довше буде тривати гра. В середньому на автомобільний квест йде 2-3 години – це з урахуванням пошуку QR-кодів по карті і рішення завдань.

Також ми можемо створити індивідуальні завдання під тематику заходу або під діяльність Вашої компанії.

По механіці гри: 1 команда — це 1 машина. Ми рекомендуємо 3-4 чол. на одну команду, щоб було комфортно знаходиться в машині і цікаво вирішувати завдання. Кожна команда вбирає свого капітана і придумує назву команди. Всі відповіді і назву команди — потрібно буде вписати у віртуальний бланк, який капітани отримають на старті – це все буде в телефоні, без ніякої поліграфії і реквізиту.

Вартість автоквеста в Києві (виїзд прораховується індивідуально):

Авто-квест (3-4 машини) – 3000 грн./1 машина (мінімум 3 машини).
Авто-квест (5-7 машин) – 2000 грн./1 машина.
Авто-квест (8-9 машин) – 1800 грн./1 машина.
Авто-квест (10+ машин) – 1600 грн./1 машина.

Розробка індивідуальних завдань – від 2000 до 6000 грн. (в залежності від кількості та складності завдань).

Створення індивідуальної траси (1 маршруту) – від 2000 до 4000 грн.

Агентство Prime Event – є автором квестів з QR-кодами, які успішно проводимо вже кілька років і постійно вдосконалюємо механіку гри і завдання.