10 ідей для організації корпоративу на природі

Організація корпоративу – це хороший спосіб відпочити і поспілкуватися поза роботою, а також згуртувати колектив. Ми розповімо як організувати корпоративне свято на природі і для чого такі заходи потрібні для компанії.

Корпоратив на природі допоможе:

  • Виявити сильні і слабкі сторони співробітників компанії.
  • Підвищити лояльність до керівництва і до компанії в цілому.
  • Згуртувати колектив.
  • Розвиває корпоративну культуру.
  • Вирішити конфліктні ситуації серед співробітників.

Агентство Prime Event радить звернутися до професіоналів для організації тимбілдингу, для якісної підготовки і реалізації даного івенту. Звичайна п’янка під шашлики і стрибання в мішках – не принесуть бажаного результату, а якісно спланований івент і професійна підготовка – можуть навіть перевершити очікування!

Як організувати корпоратив на природі – 10 ідей від Prime Event:

1. Спортивно-змагальний формат.

Цей формат добре підходить для тимбілдингових заходів, де стоїть завдання – згуртувати колектив. Хороший варіант для активних компаній.

2. Пейнтбол або лазертаг.

Для любителів побігати і постріляти. Є обладнані локації для ігор, а також можна привезти дані розваги на локацію, де буде проходити захід. Пейнтбол більш травматичний формат (стрільба кулями з фарбою, можуть залишити синці), а лазертаг – підійде навіть для дівчат (стрільба відбувається за допомогою лазерних датчиків, без травм для гравця).

3. Квести на природі.

Організація квестів у Києві – це один з наших напрямків, яким ми успішно займаємося вже багато років, адже ми є автором і розробником нових квестів з QR-кодами. Для такого квесту Вам потрібен буде тільки смартфон і інтернет. Ми можемо провести квест на будь-якій території і на будь-яку кількість учасників. Це може бути пішохідний квест, велоквест або автоквест. А ще ми розробляємо індивідуальні та тематичні квест-гри.

4. Барабанний Тимбілдинг.

Тимбілдинг на барабанах – це непогане доповнення до заходу, який триватиме від 30 до 60 хвилин. Як окремий формат розваги або тимбілдинга – не дуже підійде, оскільки займає мало часу, але дуже гарне доповнення до заходу в цілому. Допомагає відчувати своїх колег, допомагає працювати разом і дуже класна розвага в цілому.

5. Кулінарний майстер-клас.

Можна організувати в форматі спокійного майстер-класу з приготування кулінарних виробів (цукерки, розпис пряників, карвінг, інше). А можна зробити справжній кулінарний батл, в якому команди будуть змагатися за продукти, з яких їм потім доведеться приготувати командне блюдо.

6. Гольф.

Гра для справжніх цінителів. Такий формат підійде для компанії, яка не хоче бігати, стрибати і брати участь в активностях, а хоче просто відпочити на свіжому повітрі, пограти в гольф, попиваючи смачні коктейлі.

7. Фан-формат.

Якщо Ви хочете відпочити на природі, але не плануєте ні в чому брати участь, то цей формат підійде для Вас. В такому випадку потрібен ведучий заходу, який буде розважати гостей і не дасть занудьгувати, музичне оформлення, ну і за бажанням – шоу програма.

8. Тематична вечірка.

Класний формат, якщо Ви вирішили перевтілитися і опинитися на незвичайному заході. Для літніх заходів добре підійдуть такі концепції заходу: Гавайська вечірка, пірати, пляжна вечірка, White Party, фестиваль Холі, морська тематика.

9. Корпоратив на теплоході.

Чудовий варіант для літніх корпоративів – це прогулянка не теплоході і висадка на острів, де можна провести формат тимбілдинга або фановий формат, а також можна привезти водні атракціони на острів: водні мотоцикли, банани, шайби, водні лижі.

10. Виїзні атракціони.

Даний формат можна організувати в форматі «Фан» або в форматі змагань. На локацію, де буде проходити захід, привозимо атракціони, в яких гості беруть участь (за бажанням, нікого не змушуємо). З атракціонів можуть бути: надувні гірки та батути, настільний футбол, аерохокей, слизький футбол, стрільба з пневматики або луків і арбалетів, волейбол або футбол, high-tech атракціони і ще понад 100 варіантів.